Reţelele de canalizare extinse in Târnăveni

apaLa sfarsitul saptamanii trecute , a avut loc la sediul S.C. Compania Aquaserv S.A. din Tîrgu-Mureş, semnarea Contractului de lucrări, având ca obiect „Târnăveni – Extinderea reţelei de canalizare, staţii de pompare apă uzata şi conducte de refulare” cu S.C. TEHNIC TRUST  S.R.L.. Autoritatea Contractantă este S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu-Mureş.

Locuitorii de pe 35 de străzi din Târnăveni vor beneficia de servicii civilizate de canalizare, datorită extinderii reţelelor din localitate cu ajutorul fondurilor europene.

Lucrările de extindere a reţelelor de canalizare din Târnăveni cu 12,4 km, sunt incluse în proiectul Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş, cofinanţat din Fondul de Coeziune. Datorită acestei investiţii, peste 800 de utilizatori noi din localitate, se vor bucura de servicii civilizate de canalizare.

Acesta este cel de-al 11-lea contract de lucrări semnat în cadrul proiectului şi are o durată pentru execuţie de 14 luni de la data începerii, la care se adaugă 12 luni perioada de notificare defecte. Valoarea maximă plătibilă este de 7.813.252,59 lei, la care se adaugă TVA, conform legislaţiei în vigoare.

DESCRIERE PROIECT

Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş

  • Valoarea totală a proiectului – 110.875.965 Euro
  • Perioada de implementare – 2011-2015
  • Beneficiari – aproximativ 300.000 de locuitori din zona de operare AQUASERV

Proiectul este implementat de către Operatorul Regional Compania Aquaserv S.A. Tîrgu-Mureş şi reprezintă cea mai importantă investiţie de până acum din judeţul Mureş, în domeniul infrastructurii de apă potabilă şi canalizare.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.