Rezultate de excepție, în competițiile școlare

fotbalFotbal

Echipa de fotbal a Colegiului Tehnic Târnăveni, îndrumată de profesorul Ovidiu Pasc, a obținut locul II la CUPA COCA COLA a LICEELOR LA FOTBAL, faza pe zonă, desfășurată la Luduș și organizată de către Compania Coca Cola, Gazeta Sporturilor și Ministerul Educației Naționale.
Echipa reprezentativă a Colegiului Tehnic din Târnăveni a lăsat o excelentă impresie la finalul turneului, iar lotul echipei a fost format din elevii: Roman Bogdan, Bucur Ioan Sergiu, Șarpe Dragoș, Baciu Francisc, Vașchi Adrian, Precup Cristian, Morar Călin, Mărginean Bogdan, Potor Cristian, Demeter Norbert, Dreghici Adrian.

Tenis de masă

tenis de masaO altă performanță remarcabilă a fost obținută de echipa de tenis de masă a Colegiului Tehnic îndrumată de profesorul Ovidiu Pasc și antrenorul Csiki Alexandru, în cadrul turneului desfășurat la Cluj Napoca: locul II prin elevul Gabriel Baciu, locul 6 prin elevul Răzvan Lunca și locul 16 prin elevul Andrei Ștefan. Meritul elevilor din Târnăveni este cu atât mai mare, cu cât acest concurs a avut caracter național și au participat peste o sută de sportivi din țară.

Volei fete

Echipa de volei fete a Colegiului Tehnic, îndrumător prof. Ovidiu Pasc, a obținut locul III la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.