Rezultate preliminarii ale percheziţiilor

tigari alcool netimbrateSub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Fraudelor din I.G.P.R., 85 de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi, au desfăşurat 41 de percheziţii în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 400 de litri de alcool, peste 140 de pachete de ţigări, 230.000 de lei şi au indisponibilizat bunuri de peste 850.000 de lei. 20 de persoane, bănuite de evaziune fiscală, au fost conduse la audieri.
La percheziţii au participat şi reprezentanţi din cadrul ANAF, care vor continua cercetările în cazul agenţilor economici.
A fost vizată activitate la regimul fiscal a mai multor persoane fizice şi a 12 societăţi comerciale. Din investigaţiile efectuate, a reieşit faptul că persoanele bănuite ar fi produs, achiziţionat şi comercializat în afara antrepozitului fiscal produse accizabile, în special alcool. Prejudiciul estimat până în prezent este de 100.000 de euro.
În cauză, s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al S.R.I..
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.