Rezultate remarcabile la matematică

bac elevi examenÎn data de 21 februarie 2014 s-a organizat faza judeţeană a Concursului Internaţional de matematică „Zrinyi Ilona”. În zona Târnăveni de buna desfăşurare a concursului a răspuns profesorul Gabos Ladislau de la Gimnaziul „TRAIAN”. Organizatorul concursului a fost ajutat de profesorul Magó Attila directorul adjunct al Liceului Teoretic „Andrei Bârseanu

La concursul din zona Târnăveni au participat în total 108 elevi dintre care 79 de elevi de la Şcoala Gimnazială „TRAIAN”, 22 de elevi de la Liceului Teoretic „Andrei Bârseanu” şi 7 elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Fogarasi Sámuel” din Găneşti.
În data de 20 martie 2014 la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”din Tîrgu-Mureş s-a organizat festivitatea de premiere unde au fost invitaţi elevii care s-au clasat pe primele 20 de locuri precum şi cadrele didactice care i-au pregătit pe aceşti elevi.
Şcoala Gimnazială „TRAIAN” se poate mândri cu rezultate remarcabile obţinute la acest concurs:

– Eleva Hidi Krisztina din clasa a III-a, îndrumător învăţător Székely Varga Béla, a obţinut locul I şi s-a calificat la faza finală, care se va desfăşura în perioada 15-19 aprilie 2014 în localitatea Kecskemét (Ungaria)
– Elevii Cărburean Amália şi Székely-Varga Szilárd din clasa a IV-a, îndrumător învăţătoare Szász Irina, au obţinut locurile 8 şi respectiv 17.
– Elevii Gáspár Attila din clasa a V-a şi Hadnagy Ármin din clasa a VI-a, îndrumător profesor Gabos Ladislau au obţinut locurile 14 respectiv 19.
Clasamentul claselor de la Gimnaziul „TRAIAN” se prezintă în felul următor :
– Clasa a III-a, îndrumător învăţător Székely Varga Béla, locul 6 (342 participanţi)
– Clasa a IV-a, îndrumător învăţătoare Szász Irina, locul 7 (353 participanţi)
– Clasa a V-a, îndrumător profesor Gabos Ladislau, locul 7 (452 participanţi)
– Clasa a VI-a, îndrumător profesor Gabos Ladislau, locul 7 (459 participanţi)
– Clasa a VIII-a, îndrumător profesor Gabos Ladislau, locul 8 (430 participanţi)
Deoarece anul acesta este al treilea an consecutiv când s-a câştigat cupa „Cea mai bună Şcoală din mediul rural”, cupa rămâne definitiv în posesia Şcolii Gimnaziale „TRAIAN”.
Felicitări tuturor elevilor şi profesorilor pentru aceste rezultate remarcabile.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.