Proiectul R.I.S.C. la Tarnaveni

bucknerIn data de 14  mai 2014, ora 10:00, la Casa de Cultură Mihai Eminescu din Târnăveni, Sala Femina, str. Republicii nr. 32, va avea loc evenimentul pentru lansarea proiectului RISC – Responsabilitate, Implicare, Şcoală, Comunitate”, implementat în Târnăveni de Fundaţia Buckner în colaborare cu Şcoala Gimnazială nr. 3. La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi ai Fundaţiei Buckner şi ai partenerilor acesteia, reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ de pe raza Municipiului Târnăveni precum şi reprezentanţi ai presei.

Proiectul care se desfăşoară în cadrul programului “Organizaţii civice europene pentru bunăstare locală” este susţinut prin finanţarea acordată de Foundation Open Society Institute în colaborare cu Education Support Program al Open Society Foundation şi se derulează simultan, în perioada aprilie – decembrie 2014 în Târnăveni, Baia Mare şi Caransebeş, fiind implementat în parteneriat cu Organizaţia pentru Strategii şi Programe de Dezvoltare, Caransebeş şi ASOCIAŢIA UMANITARĂ ÎMPREUNĂ PENTRU EI, Baia Mare.

Proiectul RISC, ce se derulează sub forma unui program de educaţie formală şi non-formală, se adresează copiilor din ciclul gimnazial, copii cu absenteism ridicat şi rezultate şcolare slabe, provenind din familii monoparentale, familii cu situaţie socio-economică precară sau familii dezorganizate şi îşi propune să stimuleze interesul pentru mediul şcolar integrarea acestor elevi în sistemul de învăţământ.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.