Românilor le place să se joace cu focul. Tu alege siguranța șemineelor de la Alego

Fire burning in stone fireplace.

 

Despre români există o vorbă, și anume că sunt foarte inventivi, iar că România este țara tuturor posibilităților și a invențiilor. Românul le știe pe toate, este priceput de la științe la arte, iar asta se vede în standardul de calitate, care, în multe cazuri necesită îmbunătățiri.

O parte parte din români au făcut din improvizații o obişnuită, și asta în aproape orice domeniu. Însă, sunt domenii în care aceste improvizații sunt foarte periculoase, punându-le sănătatea sau chiar viața în pericol. Sunt unele cazuri speciale când oamenii nu dispun de resursele necesare pentru a se încălzi, aşa că procură instalaţii care nu corespund cu standardele de siguranţă în vigoare. Problema apare în momentul în care o mare parte a constructorilor recurg la aceleaşi metode, din dorinţa de a economisi.

Şemineele au câştigat în popularitate în ultimii ani în special în Europa, deţinerea acestora fiind un trend de actualitate care a ajuns și în România. Iar inventivitatea românilor se manifestă şi aici: zugravul poate fi un meşter zidar autoproclamat. O parte din aceste lucrări executate de persoane nespecializate nu vor putea fi niciodată folosite, nefiind executate corespunzător. Astfel, apar problemele de genul: estetica şemineului este de nota 10, dar iese fum în casă şi partea tehnică lasă de dorit, apar fisuri şi posibilitatea să se dărâme construcţia şi în consecinţă trebuie pur şi simplu dărâmat şi să fie făcut altul.

Dar, de preferat ar fi să nu ne confruntăm cu astfel de soluții și să evităm experiențele neplăcute. Nimănui nu i-ar plăcea ca după ce a făcut, de exemplu, o investiție de 8000 de lei, să o ia de la capăt. Să demoleze pentru că gips cartonul s-a fisurat în nenumărate locuri ș.a. Astfel, pentru a evita situații de genul puțină documentare înainte ajută foarte mult. Întreabă-ți prietenii dacă știu vreo firmă specializată, sau pur și simplu dă o căutare pe internet. Specialiștii știu întotdeauna ce ți se potrivește, îți pot oferi consiliere și au soluții pentru tot ceea ce ține de seminee. Specialiștii îți fac imediat o ofertă, achiți un avans, și în două zile este gata și șemineul, un șemineul adevărat, care se transformă într-o investiție de durată.

Dacă te-ai hotărât în privința unui semineu centrala, sau pur și simplu vrei să afli mai multe, profesioniștii de la Alego.ro îți stau la dispoziție. Echipa de tehnicieni îţi stă la dispoziţie pentru orice întrebare legată de costuri şi îţi oferă consultanţă gratuită în vederea construirii şemineului. Mai mult, la Alego găseşti o gamă largă de focare seminee, termoşeminee sau sobe. Alego dă căldură şi stil locuinţei tale!

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.