Rotary Reghin a premiat excelența

roray premii (2)Membrii Clubului Rotary Reghin au premiat excelenţa în ultima zi de şcoală.
Cinci elevi cu rezultate deosebite la învăţătură și care au obţinut premii la nivel naţional şi internaţional au primit vineri câteo diplomă şi un plic cu suma de o mie de lei.
Deoarece trei dintre cei cinci elevi premiaţi învaţă la Liceul Tehnologic ,,Petru Maior”, reprezentanţii Rotary au decis să decerneze diplomele la festivitatea organizată de această şcoală cu prilejul sfârşitului de an şcolar.
Astfel, Ştefana Şerban (bronz la olimpiada de matematică), Georgiana Stuparu (locul I la olimpiada de geografie), Alexandru Dan ( argint la olimpiada de informatică), elevi ai Liceului Tehnologic ,,Petru Maior”, dar şi Cristina Moldovan (menţiune la olimpiada naţională de limba germană) care învaţă la Liceul Tehnologic ,,Lucian Blaga”, alături de micuţul (de 9 ani) Ionuţ Mihnea Ognean (vicecampion mondial şcolar la şah) au încheiat anul şcolar cu zâmbetul pe buze şi banii proprii în buzunar.
Clubul Rotary a mai premiat excelenţa şi în ajunul Crăciunului 2012 când a oferit diplome şi premii în bani pentru 8 elevi reghineni cu rezultate deosebite la olimpiadele naţionale.
Emeşe ARDELEAN

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.