Ryanair întrerupe cursa Tîrgu-Mureș – Bruxelles

ryan airPreşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului ‘Transilvania’ din Târgu Mureş, Vladimir Vasilescu, a anunţat marţi că transportatorul aerian ultra low-cost, compania Ryanair, va întrerupe cursele dintre Târgu Mureş şi Bruxelles pe sezonul de vară, care va începe în ultima duminică din luna martie, însă fără a preciza motivul. ‘Cei de la Ryanair ne-au anunţat recent că întrerup activitatea la Târgu Mureş. N-au precizat pe ce perioadă. În mod sigur, pe sezonul de vară – care începe în ultima duminică din martie – nu vor opera. Iniţial aveau patru curse pe săptămână de la aeroportul nostru, pe relaţiile Pisa şi Bruxelles Charleroi, pe sezonul de iarnă au mai menţinut doar Charleroi. Nu ne-au indicat un motiv’, a declarat Vladimir Vasilescu. El a spus că motivul unei eventuale lipse de pasageri pe relaţia Târgu Mureş – Bruxelles este exclus.

Compania irlandeză Ryanair a început să opereze în 30 aprilie anul trecut pe Aeroportul ‘Transilvania’ din Târgu Mureş. În privinţa traficului pe perioada de vară pe Aeroportul ‘Transilvania’, Vladimir Vasilescu a precizat că deocamdată nu există o variantă finală, întrucât se poartă discuţii asupra programului curselor.

Aeroportul Internaţional ‘Transilvania’ a înregistrat anul trecut cel mai mare trafic de pasageri din istoria sa, de peste 300.000, operează pe 13 destinaţii internaţionale, Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma, Munchen, Bologna, Frankfurt, Bruxelles şi Pisa cu operatorii Wizz Air şi Ryanair şi pe ruta internă Târgu Mureş – Bucureşti, cu compania Tarom.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.