S-a deschis etapa finală a campionatului de tir

La startul ediţiei 2017 a Campionatului de TIR al Ministerului Afacerilor Interne s-au alineat peste 130 de sportivi, atât femei cât şi bărbaţi, reprezentând toate structurile ministerului.
Competiţia se desfăşoară în acest an în judeţul Mureş, mai exact în Poligonul Sîngeorgiu de Mureş, aparţinând Ministerului Apărării Naţionale.

Campionatul este organizat de către Ministerul Afacerilor Interne, prin intermediul Centrului Cultural, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “col. Sabin Motora” Mureş, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Tîrgu Mureş şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Astfel, sportivii se vor întrece în cadrul a două manşe, premierea câştigătorilor având loc mâine, 11 mai a.c..

Este o competiţie care se bucură de o largă participare, drept dovadă fiind numărul mare de competitori care-şi vor disputa cupele, medaliile şi diplomele puse în joc.
Dincolo însă de aceste ţeluri, mai de preţ sunt întărirea coeziunii între participanţi, dezvoltarea spiritului de competitivitate şi respectarea normelor de fair-play.

Foto Facebook: Lucian Goga

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.