S-a identificat căruțașul care a maltratat câinele din Hodac

În data de 7 noiembrie a apărut pe un site de socializare un videoclip în care un căruțaș din comuna Hodac de lângă Reghin trage după atelajul căruței un câine legat cu o frânghie. Conform celui ce a postat videoclipul, căruțașul era băut.

Videoclipul a iscat foarte multe comentarii negative din partea internauților. În 8 noiembrie a fost sesizată Poliția Comunei Hodac și IPJ Mureș. Polițiștii au demarat de îndată verificări pentru clarificarea aspectelor semnalate. Astfel, polițiștii s-au mobilizat și l-au identificat în scurt timp pe bărbatul bănuit de comiterea actului de cruzime.

Andreea Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș a declarat: „Poliția din Hodac a făcut cercetări și s-a identificat căruțașul. Este cercetat în cadrul unui dosar penal”.

Conform legii, cei care recurg la violenţa împotriva animalelor, sunt pasibili de pedepse cu închisoare între 1 şi 3 ani aplicabile pentru uciderea fără drept sau maltratarea unui animal, în forma agravantă acestea ajungând până la 7 ani.

Imola Grama

https://www.facebook.com/andrei.csiki.79/videos/831256280382494/

Foto: Andrei Csiki

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Asteptam si ,,rasplata ” ,dupa fapta ! Sper sa nu fie si asta bagat sub pres ,ca multi alti retardati !

  2. Mikaela-Camelia Mia

    Mi-ar placea o pedeapsa de genul „dinte pentru dinte” pentru toti acesti bipezi, care se considera oameni, doar din acest motiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.