S-a publicat lista persoanelor fizice din Mureş acceptate în cadrul Programului „Casa Verde Clasic”

Administraţia Fondului pentru Mediu a analizat primele 50 de dosare pentru Judeţul Mureş în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice  – „Casa Verde Clasic” pentru perioada de înscriere 10 – 24 octombrie 2016.

Lista persoanelor fizice acceptate în cadrul Programului „Casa Verde Clasic” a fost publicată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, la secţiunea dedicată Programului „Casa Verde Clasic” – Persoane fizice. Lista persoanelor fizice admise în cadrul programului, pentru Judeţul Mureş, poate fi consultată la link-ul http://www.afm.ro/main/programe/program_casa_verde/2017/28_06_2017/mures_28_06_2017.pdf.

Persoanele fizice – titulare de contract declarate admise sunt aşteptate să se prezinte cu CI/BI în termen de 60 de zile de la data de 4 iulie 2017, la sediul A.P.M. Mureş, Str. Podeni, Nr. 10, pentru semnarea contractelor. Neprezentarea titularilor de contract în termenul specificat constituie renunţarea la finanţare, conform Art. 20, alin (2) din Ghidul de finanţare a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice – Sesiunea 2016.

Analiza dosarelor va continua, respectându-se acelaşi algoritm şi anume, ordinea numărului de înregistrare şi ordinea alfabetică a judeţelor.

Informaţii suplimentare se pot obţine la A.P.M. Mureş, Compartimentul Calitatea Factorilor de Mediu, tel.: 0265314984, int. 123, persoană de contact: Ioana Baciu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.