Să le ținem pumnii! 4 elevi de la Liceul Artă Tîrgu Mureș, la Concursul Național de Comedie din Brăila

Începând de azi și până duminică, 12 noiembrie, Liceul de Arte „Hariclea Darclee” Brăila organizează Concursul Național de Comedie „Ștefan Mihăilescu-Brăila”, ediția a VIII-a. Participă 70 de elevi din clasele X – XII care studiază specialitatea Arta actorului în 11 licee vocaționale din cele 13 existente la nivel național în București, Brăila, Buzău, Cluj, Constanța,  Galați, Iași, Tg. Jiu, Tg. Mureș, Timișoara și Tulcea.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 9 noiembrie 2017, ora 18.00, iar Gala de decernare a premiilor în data de 12 noiembrie 2017, ora 11.00, ambele evenimente desfăşurându-se la Teatrul ”Maria Filotti”, în Sala mare.

Concurenţii evoluează pe două secțiuni (obligatorii): Interpretare Individuală, pentru elevii claselor X – XII şi Trupă de teatru.

4 elevi din Tîrgu Mureș

Liceul Vocațional de Artă a trimis 4 elevi care vor urca pe scenă vineri 10 noiembrie Sophia Lazăr și Matyas Pal – Interpretare individuală, cls. a X-a, iar sâmbătă, 11 noiembrie,  vor concura: Alexandru Crefelean și Ioana Larisa Dobrin – Interpretare individuală, cls. a XII-a. Tot sâmbătă, se va prezenta în concurs, trupa de teatru a Liceului Vocațional de Artă Tg. Mureș condusă de prof. Ana Maria Galea.

Cristina Vancea

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.