,,Șahiștii Magicieni’’ la Targu Mures

În dorința de a promova șahul ca sport al minții și de a-i îndemna pe cei interesați să-l practice de la o vârstă fragedă, Asociația ,,Șahiștii Magicieni’’ organizează, un eveniment șahistic destinat tuturor pasionaților, la care sunt așteptați să participe șahiști nu doar din Târgu-Mureș, ci și din alte zone ale țării.
Competiția va avea loc sâmbătă,13 mai 2017 și este organizată în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Târgu-Mureș și Liceul cu Program Sportiv, cel care de altfel va găzdui evenimentul.
Competiția are două secțiuni, un turneu dedicat copiilor sub 8, 10 si 12 ani, si un turneu deschis jucătorilor legitimați si nelegitimați. Se vor juca șapte, respectiv șase runde, în sistem elvețian. Timpul de joc este de 30 minute / partidă (timp de joc pentru fiecare jucător) la turneul dedicat copiilor (Memorialul Nagy Zoltan); pentru turneul A (Memorialul Czira Csaba Andras) ritmul de joc va fi 45 minute/jucator + 15 secunde adaugare dupa fiecare mutare. Organizatorii vor acorda, pentru fiecare secțiune: trofeu pentru locul întâi, medalii pentru primii trei clasați și diplome pentru toți participanții. Se vor acorda si premii speciale pentru cei mai buni juniori, cele mai bine clasate femei si cei mai buni jucatori mureseni.
Participanții sunt așteptați la orele 9 în ziua evenimentului, pentru validarea înscrierilor, urmată de ședința tehnică, festivitatea de premiere fiind preconizată a începe în jurul orei 15, in data de 14 mai 2017. Înscrierile se fac telefonic sau prin e-mail (menționându-se numele și prenumele, data nașterii) la:
— Baratosi Daniel telefon: 0746 142 682; email: baratosi_daniel@yahoo.com

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.