Sala de sport, gaură în buget

sala sportSala de sport situată în incinta Colegiului Tehnic din Târnăveni nu este deloc rentabilă. În anul care trecut, la venituri de 19.910 de lei au existat cheltuieli de 63.100 de lei. Anul acesta situaţia se repetă cam la fel, încasările până la sfârşitul lunii septembrie fiind de 19.640 de lei, iar cheltuielile de 48.793 de lei.

Cheltuielile s-au ,,dus” în cea mai mare parte pe factura de gaz pentru încălzirea sălii, urmate de consumul de energie electrică, salarizarea unei îngrijitoare şi a administratorului, facturile de apă şi salubritate, dar şi diverse reparaţii.
Sala de sport aparţine Primăriei şi a fost dată în administrare Colegiului Tehnic. Primarul Sorin Megheşan a ridicat problema acestei săli de sport cu prilejul ultimei şedinţe a Consiliului Local, spunând că se impune o reorganizare şi o modificare a regulamentului pentru stoparea pierderilor.
Sala de sport este închiriată tuturor celor care doresc contra cost, însă doar atunci când nu se există ore de curs sau antrenamente ale Clubului Sportiv Şcolar Târnăveni.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.