Samba a luat cupa!

Baza sportivă Ronchin a găzduit finalele celei de-a 5-a ediţii a Campionatului de Minifotbal din Târnăveni, de această dată dotat cu ,,Cupa României”. Sutele de spectatori prezenţi la Finala Mare a Campionatului de Minifotbal au aplaudat la scenă deschisă şi evoluţia majoretelor ,,Sunshine” de la Liceului Teoretic Andrei Bârseanu. Frumoasele dansatoare au fost recent premiate la Olimpiada Naţională, unde au obţinut locul 5 pe ţară.

Finala mică disputată între echipele Infinity SC şi Frumoasa a fost câştigată de Infinity cu scorul de 4 la 3 (2-1), iar finala mare a competiţiei, jucată între Samba şi Coral Plast, a decis care este câştigătoarea campionatului, echipa Samba, scor final 5-1 (1-1). Cele patru finaliste au fost premiate astfel: Locul I şi câştigătoarea trofeului, Samba a primit suma de 700 de lei, Coral Plast situată pe locul II a primit 400 de lei, Infinity care a obţinut locul III – 200 de lei şi Frumoasa situată pe locul IV – 100 de lei.

Câştigătoarea cupei va putea participa la Turneul naţional Cupa României care se va disputa la Iaşi în perioada 28 iunie – 1 iulie. Celelalte echipe care s-au prezentat până la finalul campionatului au fost premiate de primarul Adrian Matei cu câte o diplomă şi o sticlă de bere, primind următoarele titluri:

  • UAT PROD ARDEAL – Cea mai luptătoare echipă
  • PANATINAIKOS – Cea mai tehnică echipă
  • STROIA GROUP – Echipa Fair Play
  • BOTORCA – Cea mai echilibrată echipă
  • FC CORNEŞTI – Cea mai curajoasă echipă
  • COSMOS – Cea mai ambiţioasă echipă

 Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.