Săptămâna de 2 PUNCTE!

20161205_120251Grăbiţi-vă să lecturaţi ediţia cu nr. 608 a Săptămânalului de Mureş şi Harghita, PUNCTUL, pentru că joi veţi avea de citit următoarea ediţie! După care vine duminica alegerilor!

Până atunci, pe pagina 1 aveţi opinia lui Titi Dălălău despre „Cod roşu privind antibioticele”.

Cristina Vancea aduce ştirile care pun punctul pe i şi o relatare despre Simpozionul ştiinţific la Papiu cu detalii în pagina 2.

Pagina de cultură semnată de Titi Dălălău face o analiză a solicitărilor pentru obţinerea unor finanţări pentru întreţinerea monumentelor din judeţul Mureş.  Detalii în pagina 3.

O altă analiză, de astă dată despre „Drumul sării de la mină până la privatizare” trecând pe la deszăpezirea arterelor de circulaţie din judeţ, realizată de subsemnata cu detalii în pagina 5.

De la Reghin transmite Imola Grama, despre atmosfera desărbătoare de Ziua Naţională a României, despre întâlnirea coregrafilor, cu detalii în pagina 6.

Ioan A Borgovan transmite de la Luduş, despre Festivitatea vegheată de Mihai Viteazul, despre participarea unorluduşeni la o seară de cultură şi spiritualitate la Târgu Mureş, precum şi ştirile care pun punctul pe i , cu detalii în pagina 7.

În pagina 8 puteţi citi despre o veste bună, adusă de subsemnata. Despre ce este vorba aflaţi din articolul „Revenirea la normalitate în Corunca”.

De la Sighişoara aflăm că un fost redactor PUNCTUL, devenit preot între timp  a lansat o nouă carte,  tot despre lansare de carte este vorba şi în articolul Cadenţă, despre Gărzile de noapte la farmacii, campania Shoe Box şi manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie, cu detalii Cristina Vancea în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu  despre premiata Festivalului Muzica Inimii mele, portul popular, Şcoala gimnazială „Avram Iancu”, programul patinoarului de la Târnăveni, cu detalii în pagina 11.

În pagina 14 cei care doresc să cumpere terenuri, case ori apartamente scoase la lictaţie au la dispoziţie anunţurile excutorilor judecătoreşti.

Pagina dedicată judeţului Harghita vorbeşte despre Ziua Naţională la Mirecurea Ciuc şi despre Festivalul Pomana Porcului de la Gheorgheni. Detalii în pagina 15.

Bineînţeles nu lipsesc nici articolele de campanie şi de publicitate pe care le veţi descoperi singuri.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.