Săptămâna prevenirii criminalităţii

Preandreea-popvenirea criminalităţii trebuie să devină o preocupare a fiecărui cetăţean. Este simplu să vorbeşti despre prevenirea criminalităţii, însă aplicarea devine dificilă. Modul de a gândi „Mie nu mi se va întâmpla una ca asta!”, este încă foarte des întâlnit.Tocmai pentru a atrage atenţia oamenilor asupra riscurilor care ne pândesc la tot pasul la nivel naţional se organizează în perioada 29 septembrie-3 octombrie SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII. Astfel, în toată ţara, au loc diverse activităţi , în fiecare zi pe o altă temă: prevenirea delincvenţei juvenile, prevenirea victimizării minorilor, prevenirea furturilor din locuinţe, din autoturisme şi buzunare şi siguranţa rutieră.
Această campanie – simbol al activităţii preventive – urmăreşte sublinierea importanţei acestei componente a activităţii Poliţiei şi totodată a parteneriatului cu alte autorităţi/instituţii/ONG-uri/mass media.
Activităţile din această săptămână sunt organizate şi coordonate de POLIŢIE, dar foarte important este sprijinul colaboratorilor!
Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.