Şapte firme funcţionau fără avize pe Bulevardul „1848”

Agenţii Biroului Control Comercial ai Poliţiei Locale au efectuat, conform „Planului de Control” aprobat, o serie de verificări specifice la 65 comercianţi cu puncte de lucru situate pe Bulevardul „1848”.

Contextual, s-a constatat faptul că 7 agenţi economici îşi desfăşurau activitatea fără a deţine Autorizaţia/Avizul de funcţionare necesar eliberat de către municipalitate, 2 comercianţi nu aveau afişate preţurile produselor expuse spre vânzare, iar două societăţi comerciale vindeau diverse produse expirate sau fără termene de valabilitate, fapte ce încalcă art. 1, din Legea nr. 12/1990* – privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, sens în care au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.500 lei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Frumos si corect ar fi sa ne spuneti si numele celor 7 firme – si efectiv ce activitati desfasoara – , sa ne ferim de ei, doar asa ii putem sanctiona.
    Altfel, au primit o amenda medie de 1700lei si doi ani de-acum incolo isi vad mai departe de treaba, fara alte probleme.

    Cu stima,
    Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.