sc. Victor nu se ţine de cuvânt!

spitalul-judetean-din-targu-mures-va-avea-o-sectie-de-hematologie-oncologica-pediatricaUrmare a lucrărilor de reabilitare care se desfăşoară la etajul 9, în perioada 29 septembrie -11 octombrie 2014, la Clinica de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş şi-a suspendat activitatea de asistare a naşterilor intrarea la sala de naşteri fiind blocată. În rest, celelalte servicii medicale de obstetrică şi ginecologie (internări, supraveghere sarcini mici etc) se desfăşoară în mod normal. În perioada sus-amintită cu avizul DSP Mureş şi al conducerii celor două unităţi sanitare, toate naşterile au fost redirecţionate către Clinica de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

Contrar înţelegerii cu firma SC VICTOR CONSTRUCT SRL Botoşani, executantul lucrării, deşi activitatea a fost oprită, lucrările au început cu două zile întârziere şi nu s-au finalizat încă. Deasemenea, contrar promisiunilor, SC VICTOR CONSTRUCT SRL Botoşani nu a finalizat lucrările la sistemul de încălzire, punând, astfel, în pericol funcţionarea terapiei intensive neonatale şi confortul pacientelor adulte.
În aceste condiţii, spre regretul nostru, nici în acestă săptămână nu suntem în măsură să putem deservi populaţia judeţului Mureş şi a judeţelor limitrofe în domeniul asistenţei obstetricale înalt calificată.

Până la finalizarea lucrărilor, toate naşterile vor fi redirecţionate către Clinica de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean Mureş.
Biroul de presă

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.