Scrisoare de mulţumire adresată SCJU Târgu Mureş – poliţistul bistriţean împuşcat în braţ s-a reîntors la muncă

Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, comisar şef Paul Leon Andreica, rănit în tipul prinderii autorului unui jaf armat la o bancă din Bistriţa, s-a recuperat complet şi s-a reîntors la serviciu, a anunţat, marţi, conducerea IPJ Bistriţa-Năsăud într-o scrisoare de mulţumire adresată medicilor din Târgu Mureş.

‘Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a primit din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud o scrisoare de mulţumire prin care îşi exprimă aprecierea pentru personalul medical, precum şi recunoaşterea profesionalismului medicilor din Clinicile de Ortopedie şi Chirurgie Plastică’, a anunţat, marţi, conducerea SCJU Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

În scrisoarea de mulţumire a IPJ Bistriţa-Năsăud sunt nominalizaţi doctorii Gulian Andrei, medic primar traumatologie-ortopedie, şi Dorin Dorobanţu, medic primar chirurgie plastică, ‘pentru profesionalismul de care au dat dovadă în exercitarea atribuţiilor de serviciu privind intervenţiile chirurgicale ocazionate de rănirea, în timpul serviciului, a comisarului şef Andreica Paul Leon, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale’.

IPJ Bistriţa-Năsăud a precizat în scrisoare că acesta şi-a revenit complet, iar din data de 8 mai este la serviciu.

Şeful Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Bistriţa-Năsăud, comisar şef Paul Leon Andreica, a fost rănit în luna iulie 2016, într-un schimb de focuri pentru prinderea autorului jafului de la o unitate bancară din municipiul Bistriţa. Poliţistul a fost împuşcat în braţul stâng şi a suferit o fractură a umărului stâng.

SCJU Târgu Mureş a precizat că aceasta nu este singura scrisoare de mulţumire primită de personalul unităţii medicale şi că aceste semne de apreciere venind ‘să întărească misiunea pe care o avem, şi anume prestarea unui act medical de calitate, într-un mediu sigur şi confortabil, astfel încât pacienţii să beneficieze de cele mai bune îngrijiri’.

AGERPRES

Foto: Antena 1

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Noroc că s-a terminat totul cu bine pentru că nu prea avea ce să caute pe acolo… există în cadrul Poliției specialiști mult mai bine pregătiți și echipați ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.