Scrisoare de mulţumire

russu octavMă numesc Paraschiva Şoimuşan şi pe această cale încerc să-mi exprim sentimentele mele de mulţumire si recunostinta adresate distinsului domn doctor Russu Octav-medic primar chirurg, doctorului anestezist Băilă Lucian, asistentei şefe Maria Mărginean, infirmierelor şi asistentelor de la Clinica de Ortopedie şi Traumatologie Târgu Mureş Str. Mihai Viteazu, nr. 31, pentru modul şi profesionalismul cu care au dus la final cu succes operaţia de hallux valgus stânga (monturi la picioare), fiind printre puţinii specialişti din ţară. In acesta clinică am simtit preocupare pentru starea mea de sanatate.

De asemenea mulţumesc doctorilor Şorlea Sorin şi Mircea Stoian de la Clinica 4, precum şi medicului Uzun Bogdan. Sentimentele mele de recunostinta se datoreaza si faptului ca au dovedit a fi cu adevarat Doctori, adica poarta cu cinste numele de Doctor, si-au pus intreaga existenta in slujba vietii oamenilor. Mai cunosc si alte cazuri rezolvate care mi-au folosit ca argument pentru a apela la Domnii Profesori, cazuri, in care profesionalismul si omenia acestui au redat vietii pamantesti si familiei persoane aflate in situatii limita. Datorita onestitatii si omeniei cu care isi manifesta profesionalismul: noninvaziv, deosebit de atenti, extrem de precis si complet acesti doctori sunt adevăraţi îngeri pentru pacienţi.

Cu toata recunostinta multumesc din inima lui Dumnezeu ca exista astazi oameni ca dumneavoastra domnilor doctori si va multumesc pentru tot ce a ati facut pentru mine si pentru sute de români.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.