Scrisoarea prin care Brișcaru cere demisia lui Florea

Solicit, în mod public, actualului primar al Municipiului Tîrgu – Mureş, Dorin Florea, care este totodată vicepreşedintele naţional al PD-L, demisia din funcţia de primar, în cazul în care proiectul de Hotărâre de Guvern privind înfiinţarea unei Facultăți de Medicină şi Farmacie cu predare în limba maghiară în cadrul UMF Tîrgu – Mureş va fi aprobat de către Executiv.

Dorin Florea, alături de colegii săi din Biroul Permanent Naţional al PD-L a fost de acord cu aprobarea Legii Educaţiei prin asumarea răspunderii Guvernului şi nu prin trecerea ei prin Parlamentul României aşa cum era firesc. Din punct de vedere politic, Dorin Florea este parte a înţelegerii politice PD-L – UDMR privind Legea Educaţiei.

Dorin Florea, ca vicepreşedinte naţional al PD-L , alături de Roberta Anastase, Elena Udrea sau Ioan Oltean a fost de acord, prin votul său, cu rămânerea UDMR la guvernare prin parafarea înţelegerii cu acerastă formaţiune, cu ocazia investirii Guvernului Ungureanu şi anume problema UMF Tîrgu – Mureş şi Autostrada Transilvania.

Ca şi primar al municipiului Tîrgu – Mureş şi fost absolvent al UMF Tîrgu – Mureş Dorin Florea ar fi trebuit să se opună acestei înţelegeri politice.

Consider că adoptarea Proiectului de Hotărâre de Guvern cu privire la UMF Tîrgu – Mureş este un eşec politic al lui Dorin Florea şi totodată un eşec al administraţiei Florea care a fost de acord cu producerea unui rău iremediabil pentru comunitatea din Tîrgu – Mureş şi din judeţul Mureş.

Jrs. Cornel BRIŞCARU
Secretar executiv PSD Mureş
Candidatul USL pentru funcţia de Primar al Municipiului Tîrgu – Mureş

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.