Se caută voluntari pentru TIFF Mureş

imagesFestivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) aduce la Mureş în acest week-end (26-28 septembrie) filme de top, concerte live şi întâlniri cu invitaţi speciali. Organizatorii caută voluntari care vor să trăiască experienţa de festival şi să pătrundă în culisele evenimentului!
Voluntarii TIFF Mureş 2014 vor dobândi o experienţă valoroasă şi greu de acumulat în România, legată de ceea ce presupune organizarea unui festival de film şi, în general, a unui eveniment de amploare, în mod profesionist. Ei vor lucra, începând din 25 septembrie şi până la finalul festivalului, alături de echipa Asociaţiei Film şi Cultură Urbană, care este implicată în organizarea ediţiei de la Cluj a TIFF – cel mai mare eveniment de profil din sud-estul Europei.
Ei vor avea ocazia să activeze în departamentele de comunicare, promovare sau logistică. La finalul evenimentului, doritorii pot primi din partea organizatorilor recomandări care să recunoască atât contribuţia lor, cât şi experienţa practică dobândită în acest domeniu.
Voluntarii trebuie să aibă domiciliul în Târgu Mureş sau să aibă posibilităţi de cazare pe perioada evenimentului. Dacă sunt minori, ei vor avea nevoie şi de acordul părinţilor, desfăşurând ulterior activităţi potrivite vârstei.
Înscrierile se pot face printr-un email la adresa roxana.tarko [@] yahoo.com.
Programul evenimentelor din cadrul TIFF Mureş este disponibil pe site-ul tiff.ro şi pe pagina de Facebook a festivalului.

Despre Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc
Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc este una dintre cele mai importante entităţi din domeniul cinematografiei şi promovării filmului din România. Dintre evenimentele organizate de asociaţie amintim: Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), EducaTIFF, Gala Premiilor Gopo, Caravana Filmelor TIFF şi Noaptea Albă a Filmului Românesc.

Pentru mai multe informaţii:
Andrei Aroneţ – coordonator comunicare
tel. 0743 152018 – andrei.aronet@prandmore.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.