Se lansează cel mai economic VW Caddy

volkswagen caddy 2013Caddy de la Volkswagen Autovehicle Comerciale poate fi comandat în diverse variante și motorizări – aceasta fiind un factor important în succesul acestuia. Acum, gamei de modele i se adaugă încă o versiune: Noul Caddy BlueMotion este cu un consum minim de 4,5 l cel mai economic Caddy al tuturor timpurilor.

Noul Caddy BlueMotion dispune de cunoscutul motor 1,6l-TDI Common Rail 102 CP, cu un cuplu maxim de 250 Nm. În comparație cu Caddy fară tehnologia de economisire a carburantului, consumul noului model a putut fi redus suplimentar cu 1,1l / 100 km. Versatila mașină de livrări urbane consumă astfel în varianta Furgon doar 4,5l, cu 117g CO2 per km, iar în varianta Kombi 4,6l cu 119g CO2 / km. Autonomia noului Caddy BlueMotion, ce beneficiază de un rezervor de 60 l, ajunge la 1.300 kilometri.

În perioada actuală, Caddy cu BlueMotion poate fi comandat în Romania la un preț special recomandat începând de la 12.299 Euro fără TVA. Iar dacă este achiziționat cu finanțare prin Porsche Finance Group Romania, prețul începe de la 11.340 Euro plus TVA.
În plus, Volkswagen Autovehicule Comerciale prezintă la IAA încă o idee pe tema „Urban Commercial Mobility“: Un Furgon propulsat electric, denumit „load up!“. Patru roți, patru uși, și în ciuda micilor dimensiuni exterioare, foarte mult spațiu între ele. Un sistem de Cargo-Management în spațiul interior permite orice configurație imaginabilă.

Cât de mare trebuie să fie un transporter? Raspuns: Atât cât este necesar. Daca este prea mare, nu mai este eficient. La fel, daca este prea mic, nu îndeplinește cerințele.

În cazul unei mașini agile de livrări urbane, potrivită atât pentru tehnicieni de Service, cât și pentru curieri, livrări Pizza Express sau servicii, ajung 3,54m. Rezultatul se cheamă load up!, o utilitară mica dar eficientă și ușor de folosit, cu un scaun pentru șofer, un scaun pliabil lângă și peste 1 m3 spațiu în spate.

Sursa: Volkswagen

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.