Se reiau serile de Business Networking

business networkingReîncepe seria de evenimente de networking organizate de JCI Tîrgu Mureș, adresate tuturor antreprenorilor, managerilor, freelancerilor și tinerilor profesioniști care doresc săîși dezvolte rețeaua de contacte. Astfel, în data de 19 Aprilie 2013, ora 18.30 la Cafeneaua Artemis, va avea loc primul Business Networking Event.

Participanții vor avea şansa de a-şi face, într-un timp record, contacte noi şi de a-şi prezenta, într-un cadru organizat, afacerea şi proiectele de afaceri din diferite domenii. JCI Tîrgu Mureș promite să continue cu această serie de evenimente și să organizeze evenimente noi care să vină în sprijinul dezvoltării mediului de afaceri mureșean.

Junior Chamber International (JCI) este cea mai mare organizatie pentru tineri lideri și antreprenori din lume, cu peste 200.000 de membri activi, milioane de alumni care se implicăîn proiecte, programe, întâlniri și evenimente în 5 continente, peste 110 țări și 6.000 de comunități locale. Junior Chamber Internațional desfășoarăși în România proiecte pe 4 mari arii: Afaceri – Dezvoltare Individuală – Internationalism – Comunitar-Social.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.