Secţia de ambalare relocată în Cluj

045173_19700101023333_0FrieslandCampina România a anunţat vineri, 23 mai,  centralizarea producţiei de brânzeturi la fabrica din Baciu, judeţul Cluj. Prin urmare, producţia de brânzeturi de la Carei şi activitatea de tăiere şi ambalare a brânzei de la Târgu Mureş vor fi relocate cel mai devreme la 1 ianuarie 2015. La Târgu Mureş se va continua producţia de iaurturi.

„„Consumul de produse lactate a scăzut cu mai mult de 6% pe an în ultimii cinci ani, forţând astfel compania să opereze sub capacitatea de producţie în toate fabricile. Centralizarea producţiei de brânzeturi într-un singur loc va sprijini compania să-şi îmbunătăţească performanţa….Compania va continua să investească în creşterea brandului Napolact şi în îmbunătăţiri tehnologice”, transmit reprezentanţii companiei.

 “Decizia nu a fost una uşoară şi este gestionată cu o atenţie specială privind drepturile angajaţilor. Principala noastră preocupare este grija pentru oamenii noştri şi vom oferi tot sprijinul nostru celor afectaţi de acest proces”, a declarat Jan Willem Kivits, Director General FrieslandCampina România, organizaţie cu tradiţie în colectarea laptelui şi fabricarea de produse lactate, prezentă pe piaţa din România cu brandurile Napolact, Milli, Oke şi Dots ce oferă lapte de consum, iaurt, brânză, unt şi gustări pe bază de lapte. (EM)

Sursa City News

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.