Ședință de CL aprinsă. Jozsa Tibor a demisionat

cl targu muresConsilierii locali de la Tîrgu-Mureș sunt așteptați astăzi la o ședință, care se anunță a fi din nou una aprinsă. Pe ordinea de zi, deși nu apare pe site-ul Primăriei Tîrgu-Mureș, se pare că va fi promovat în regim de urgență un proiect de hotărâre prin care aleșii să ia act de demisia viceprimarul Jozsa Tibor. În locul lui, grupul UDMR cel mai probabil îl va promova în funcția de viceprimar pe Peti Andras, ales de curând președinte UDMR Tîrgu-Mureș.

Un alt punct unde discuțiile se anunță a fi interesante va fi proiectul privind schimbul de terenuri între municipalitate și omul de afaceri Mircea Musgociu. Acesta deține terenuri pe amplasamentul viitoarei centuri a orașului și dorește un schimb cu Primăria, însă proiectul a fost amânat în repetate rânduri de consilierii locali, care n-au dorit să se pronunțe în acest scop.

Ședința ordinară a CL de astăzi are 34 de puncte în regim normal pe ordinea de zi, plus cele în regim de urgență și este programată să înceapă la ora 14:00.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.