Ședință extraordinară de CL, programată pe luni

consiliul local cl  targu muresLa iniţiativa unor consilieri locali se convoacă o ședință extraordinară a Consiliului Local Tîrgu-Mureş, care va avea loc luni, 29 aprilie, de la ora 14⁰⁰. Potrivit comunicatului emis de Primărie, ordinea de zi a ședinței este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire bloc de locuinţe colective P+6-E, str. Suceava, fn”, beneficiar: S.C. Edimur Construct S.R.L.

2. Proiect de hotărâre privind mărirea capitalului social a S.C. THE SCIENCE CITY FOR RESEARCH AND MEDICAL INFORMATICS S.A.

3. Proiect de hotărâre cu privire la prelungirea pe o periodă de 5 ani a contractului de concesiune nr. 453/13.06.2003 asupra terenului situat în Municipiul Tîrgu Mureş, str. Corneşti, în dreptul nr. 92 – 94, în suprafaţă de 200 mp, aşa cum este prevăzut în planul de situaţie anexat contractului mai sus menţionat.

4. Proiect de hotărâre privind instituirea unor taxe de ocupare a domeniului public la manifestarea „Zilele Tîrgumureşene” şi alte manifestări organizate în 2013.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.