Ședință extraordinară de CL, programată pe luni

consiliul local cl  targu muresLa iniţiativa unor consilieri locali se convoacă o ședință extraordinară a Consiliului Local Tîrgu-Mureş, care va avea loc luni, 29 aprilie, de la ora 14⁰⁰. Potrivit comunicatului emis de Primărie, ordinea de zi a ședinței este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire bloc de locuinţe colective P+6-E, str. Suceava, fn”, beneficiar: S.C. Edimur Construct S.R.L.

2. Proiect de hotărâre privind mărirea capitalului social a S.C. THE SCIENCE CITY FOR RESEARCH AND MEDICAL INFORMATICS S.A.

3. Proiect de hotărâre cu privire la prelungirea pe o periodă de 5 ani a contractului de concesiune nr. 453/13.06.2003 asupra terenului situat în Municipiul Tîrgu Mureş, str. Corneşti, în dreptul nr. 92 – 94, în suprafaţă de 200 mp, aşa cum este prevăzut în planul de situaţie anexat contractului mai sus menţionat.

4. Proiect de hotărâre privind instituirea unor taxe de ocupare a domeniului public la manifestarea „Zilele Tîrgumureşene” şi alte manifestări organizate în 2013.

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.