Şef nou la Heineken

Maarten-Koudenburg_Noul-Director-Supply-Chain-HEINEKEN-Romania-222x300Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain al HEINEKEN România, începând din 1 iunie 2014. Maarten Koudenburg îl va înlocui pe Ed van Willegen în echipa de management, după numirea celui din urmă în funcţia de Supply Chain Director HEINEKEN Russia, începând din mai 2014.

 “Sunt încântat să preiau această funcţie în cadrul HEINEKEN România şi să conduc o echipă de profesionişti care caută, în permanenţă, modalităţi sustenabile şi inovatoare de a oferi beri de calitate consumatorilor români”, spune Maarten Koudenburg, Director Supply Chain HEINEKEN România.

“Suntem bucuroşi să îl primim pe Maarten în echipa noastră”, spune Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN România. “Maarten are o experienţă valoroasă în poziţii de conducere şi 13 ani în compania HEINEKEN, în care a demonstrat o înţelegere profundă a diziviei de Supply Chain. Sunt încrezător că dedicarea şi know-how-ul lui Maarten ne vor ajuta să continuăm să ne îmbunătăţim performanţa şi să facem faţă provocărilor pe care le ridică piaţa berii.”

 

Maarten Koudenburg a lucrat la HEINEKEN Olanda începând din 2001 şi a avut diverse roluri în cadrul echipei de Supply Chain. În 2010 a fost numit, în Tunisia, Supply Chain Director pentru Société Nouvelle de Brasserie, iar în 2012 a preluat funcţia de Area Supply Chain Director pentru regiunea African Middle East. Înainte de a se alătura echipei HEINEKEN, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy şi Corus Steel în Olanda.

 HEINEKEN România face parte din Grupul HEINEKEN şi are cel mai diversificat portofoliu de mărci, acoperind toate segmentele pieţei de bere din România: Heineken, Ciuc Premium, Ciuc 0.0, Ciuc Natur Radler, Silva, Silva Dark, Golden Brau, Golden Brau Non-Alcoholic, Neumarkt, Bucegi, Affligem (import), Desperados (import), Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster’s (import), Strongbow (import), Sol (import), Gösser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita şi Haţegana.

 HEINEKEN are 4 fabrici în România, în Miercurea-Ciuc, Constanţa, Craiova şi Tîrgu- Mureş şi peste 1.100 angajaţi.

 

Sursa Retail/and FMCG.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.