Şef nou la Jandarmerie!

sef_jandarmiColonel Liviu Coman, începând din iunie 2014, este noul inspector şef  la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mureş. El a îndeplinit până acum funcţia de prim adjunct la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova.

„În carieră am parcurs funcţia de comandant de subunitate, ofiţer în statul major pe ordine publică, pază, obiective, şef de stat major batalion de intervenţie, şef de stat major de comandament teritorial cu cinci judeţe în subordine, inspector şef, inspector şef la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău, după care la Prahova inspector şef împuternicit. Şi cu 1 iunie am trecut Carpaţii şi am venit în Ardeal”, a explicat col. Liviu Coman, inspector şef IJJ Mureş.

„Mi-am propus două obiective majore, pentru început. Un management mai eficient al resurselor umane şi materiale. A doua, o transparenţă decizională către structurile teritoriale. Toate structurile ministerului de interne vor primi o dotare bună. Se pare că primul lucru care se va materializa va fi în cursul lunii iulie”, a afirmat col. Liviu Coman, inspector şef IJJ Mureş.

Sursa TTM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.