Seminar privind piața muncii și ocuparea

Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania – Fratia, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Asociatia Centrul Roman de Initiative, anunţă organizarea, în perioada 29-31 martie 2012, la Sovata, a seminarului de lucru privind Piata muncii si ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local, in cadrul proiectului strategic „Dialogul social – catre o ruta flexibila pentru ocupare si incluziune”, proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni”.

In perioada 29-31 martie 2012 va avea loc la Sovata, Hotel Danubius, seminarul regional de lucru privind „Piata muncii si ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local, organizat cu sprijinul U.J.S.L. Mureş Filială CNSLR-Fratia.

Seminarul regional de lucru privind piata muncii si ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local este un seminar regional din seria actiunilor locale planificate in cadrul proiectului strategic „Dialogul social – catre o ruta flexibila pentru ocupare si incluziune” si are ca scop promovarea initiativelor comune in domeniul ocuparii si incluziunii sociale in cadrul Comisiilor de Dialog Social teritoriale. În urma celor 16 seminarii regionale de lucru planificate, se vor elabora 8 planuri teritoriale de actiune pentru promovarea dialogului social la nivel local, aferente celor 8 regiuni de dezvoltare ale ţării.

La seminar sunt invitati sa participe reprezentanti ai partenerilor sociali (organizatii sindicale si patronale), reprezentanti ai altor categorii de grup tinta – asociatii profesionale si alte organizatii ale Societatii Civile.

Sursa: CNSLR Frăția Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.