Sepsi, Hora și Voiculeț în tricoul ASA

sepsi2Jucătorii Sepsi László, Ioan Hora și Claudiu Voiculeț, de la CFR Cluj-Napoca, vor evolua în partea a doua a campionatului pentru ASA Tîrgu-Mureș. După ce cluburile s-au înțeles în urmă cu câteva zile, cei trei jucători și-au dat acceptul pentru a juca în tricoul echipei noastre.

Pentru fundașul Sepsi László (26 ani) această mutare reprezintă o revenire la Tîrgu-Mureș, el evoluând pentru FCM în sezonul 2011-2012.
Ioan Hora (25 ani) este mijlocaș și a mai evoluat la formațiile UTA Arad și Gloria Bistrița.
Claudiu Voiculeț (28 ani) este tot mijlocaș și a mai trecut de-a lungul carierei pe la echipele FCM Târgoviște, Farul, Internațional Curtea de Argeș și Pandurii Tg. Jiu.
,,Ne-am înțeles cu Sepsi, Hora și Voiculeț, iar ei vor evolua pentru ASA până în vară. Prin aducerea lor la Tîrgu-Mureș am urmărit întărirea lotului pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea în prima ligă. Sunt jucători cu experiență care sunt sigur că ne vor ajuta foarte mult. Pot să vă spun că, în zilele următoare, vom finaliza transferurile a încă 2-3 jucători cu experiență în Liga 1″ – Daniel Stanciu, director general ASA Tîrgu-Mureș.
Sepsi, Hora și Voiculeț vor intra de luni în programul de pregătire al formației conduse de Ioan Ovidiu Sabău.

print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.