Serbările iernii reghinene

Zeci de reghineni de toate vârstele s-au aliniat la startul săniuțelor.

Zeci de reghineni de toate vârstele s-au aliniat la startul săniuțelor.

Ultimele zile ale vacanței de iarnă au venit la Reghin cu prima ediție a Serbărilor iernii reghinene, manifestare organizată de Asociaţia locală ,,Sportul pentru Toţi”, în colaborare cu Primăria municipiului Reghin. Peste 100 de reghineni de toate vârstele au participat joi și sâmbătă (6 și 8 februarie) la concursurile de sanie și patine, asistați fiind de mascota concursului, pinguinul Pingi căruia i s-a alăturat sâmbătă și clownul Adi pentru a întregi atmosfera.

Săniuța de Argint

Concursul ,,Săniuța de Argint”, din cadrul Serbărilor iernii reghinene, a început joi la ora 15, și s-a desfășurat pe pârtia de la releu, lângă Pădurea Rotundă.
Zeci de reghineni de toate vârstele s-au aliniat la start, pe categorii de vârstă, iar la final cei mai buni concurenți au fost premiați cu diplome şi trofee. Cel mai tânăr concurent (care a concurat împreună cu tatăl lui) are doar 3 ani iar cel mai în vârstă este de 74 de ani.

Micul și marele patinator

saniute1Serbările iernii reghinene au continuat sâmbătă, de la ora 10. Patinoarul din incinta Ștrandului municipal din Reghin a găzduit concursul ,,Micul și marele patinator”, fiind vorba de două ore de distracție și mișcare pe care cei prezenți le-au savurat din plin. De data aceasta, mascota Pingi și-a chemat în ajutor pe Clownul Adi care a adus un plus de veselie și a ajutat la premierea câștigătorilor cu medalii, cupe și diplome. Atât joi, cât și vineri cei prezenți au participat la un flash-mob condus de Adina Ința, instructor de kangoo-jumps, care împreună cu elevele ei au angrenat pe toată lumea într-o demonstrație de mișcare pe muzică.

Și-altă dată, și-altă dată……..

saniute 6Desfășurată sub deviza ,,Viața este mișcare, mișcarea este viață“ , prima ediție a Serbărilor iernii reghinene a fost un succes, spun organizatorii exprimându-și intenția de a repeta experiența în iarna viitoare. Cei mai fericiți au fost însă participanții care au avut parte de un sfârșit de vacanță plin de distracție.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.