Service-uri luate cu asalt, la Miercurea Ciuc

serviceService-urile auto din Miercurea Ciuc au fost luate cu asalt, în aceste zile, pentru montarea cauciucurilor de iarnă la autoturisme, după ce în judeţ s-au înregistrat primele ninsori, iar temperaturile au scăzut foarte mult.

La cele mai multe service-uri auto din municipiul reşedinţă de judeţ se fac programări pentru montarea anvelopelor de iarnă, întrucât interesul a crescut foarte mult în ultimele zile şi muncitorii nu mai pot face faţă comenzilor.

Administratorul unuia dintre cele mai mari service-uri din Miercurea Ciuc, Mihai Breazu, a spus că şoferii din zonă sunt foarte conştiincioşi şi nu aşteaptă ca străzile să fie acoperite de zăpadă pentru a-şi monta cauciucurile de iarnă.

La rândul său, Daniel Crăciun, administratorul unui alt service auto a spus că numărul celor care vin pentru înlocuirea cauciucurilor de vară cu cele de iarnă a crescut exponenţial şi montarea se face tot pe bază de programare.

Şi magazinele care comercializează anvelope de iarnă înregistrează o creştere spectaculoasă a vânzărilor, sute de şoferi pregătindu-se pentru sezonul rece.

Primele ninsori s-au înregistrat în Harghita în data de 1 octombrie, mult mai devreme decât în alţi ani. Pe drumurile naţionale din zonele înalte s-a circulat în condiţii de iarnă, iar accesul către staţiunea Băile Harghita, pe DJ 138A s-a putut face doar dacă autovehiculele au fost dotare cu cauciucuri de iarnă sau lanţuri antiderapante. În prezent, circulaţia se face normal şi nu sunt înregistrate probleme.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.