Și cercetași târgumureșeni sunt implicați în programul educațional RoJAM 2017. Iată cine sunt ei!

Timp de 10 zile, în perioada 4-15 august 2017, 1800 de tineri din toate colțurile țării, dar și din afara acesteia își vor construi un oraș propriu în mijlocul naturii, la Cristian, în județul Brașov și vor învăța unii de la alții cum să trăiască armonios împreună și să construiască o Lume mai Bună. RoJAM 2.0 17 este un program educațional unic, implementat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Printre participant, așa cum aflăm de pe pagina de socializare a cercetaților României, Tîrgu Mureș, sunt și reprezentanți târgumureșeni (vezi foto).

Printre aceștia, îi amintim pe Laurenţiu Pop, care „A luat primul contact cu cercetășia acum mai bine de 15 ani, fiind, pe rând, spiriduș, explorator și actualmente senior în Centrul Local Tîrgu Mureș.
În 4 august acesta a fost aniversat la Brașov în RoJAM2.0 17.

Alți târgumureșeni care au plecat în Brașov sunt: Violeta Popșor, Andreea Musat, Anca-Ana Sâmpetrean, Mihnea Bloj și Radu Ioanitescu.

Prin cele 200 de activități organizate…

… RoJAM 2.0 17 își propune să creeze un program orientat spre stimularea educației pentru știință și tehnologie, identificarea de soluții pentru dezvoltarea durabilă a comunităților locale, precum și pe încurajarea și promovarea diversității în societatea românească.

Programul evenimentului este astfel construit încât la finalul acestuia fiecare participant să își poată evalua progresul personal atins, câștigând noi abilități pentru viața de zi cu zi și pentru a-și asuma un rol activ în comunitatea locală din care face parte.

Cristina Vancea, sursa Cercetașii României

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.