Sighișoreanul Alex Sharp a lansat primul EP prin intermediul Overload Records, în Croația Zagreb

Alex Sharp a lucrat timp de mai bine de un deceniu pentru bloguri și platforme de muzică electronică și o experiență de 2 ani în cluburi în timpul in care era student al unei universități din București (Universitatea de Filosofie și Jurnalism).

Un adevărat iubitor de muzică și de underground, Alex susține și răspândește vibrațiile sale bune de la Libia până la Bergen și mai departe spre Berlin fără nici un plan de încetinire. El a spus: „Am atras multă influență din partea oamenilor din jurul meu, astfel încât trăirea și călătoriile în Europa au o influență mai mare în muzica mea. De aceea nu am vrut să fiu clasificat doar ca un DJ. Noi toți facem muzică din inimile noastre, așa considerăm noi toți artiștii”

În martie / aprilie 2017, Alex a prezentat primul său EP mult-așteptat, Amsterdam, fiind „o pătură pentru suflet”, așa cum a afirmat artistul. EP a fost lansat de Overload Records în Croația Zagreb. Pe acest EP, el reflectă progresul său din ultimii ani și o altă viziune minunată asupra locului unde se îndreaptă.

C.V., sursa Facebook – Alex  Sharp

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.