Simpozionul Ştiinţific Naţional OSMDentis la a IV-a ediţie

Organizația Studențească de Medicină Dentară (OSMD) desfășoară în perioada 1-4 Martie 2017, Simpozionul Ştiinţific Naţional OSMDentis. Acesta este la ediţia a IV-a şi este un eveniment dedicat studenţilor de Medicină Dentară din toată ţara.

Deschiderea oficială a Simpozionului are loc miercuri, 1 martie 2017 în Sala Tonitza de la Hotelul Continental, cu începere de la ora 18.

Simpozionul Ştiinţific Naţional OSMDentis cuprinde 4 zile de cursuri şi workshop-uri ce vor avea loc la Facultatea de Medicină Dentară, la care participă  lectori din toată ţara, chiar şi din Republica Moldova.  „OSMD, ONG-ul studenților de la Facultatea Medicină Dentară, la al V-lea an de activitate considerăm important faptul ca am implicat studenții în activităţi legate de viitoarea lor specializare, cât și în activități sociale, care le-au arătat adevărata diversitate în domeniu și i-au ajutat să construiască între ei relații de prietenie și respect. Cu menţiunea că Luchianiuc Cristian Filip este preşedintele OSMD iar Mkrtchyan Milena coordonează Simpozionul, pentru a fi la curent cu informațiile referitoare la OSMDentis vă invit să accesaţi  www.osmdentis.ro sau  pagina de FB OSMDentis”, a transmis Coroș Raluca persoană de contact media.

EM

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.