Simularea adunării în plen a Parlamentului European, pentru tineri la UPM

În cadrul campaniei mondiale Peace is Possible, JCI Tîrgu Mureş anunţă un eveniment în 17 mai 2017, ora 18.00, în incinta Universității Petru Maior din Târgu Mureș,  organizat de Biroul de informare a Parlamentului European din România. prin intermediul programului „Promotori pentru democrație europeană” 

„Dacă: vrei să afli mai multe despre sistemul legislativ al Uniunii Europene? Dacă vrei să îți îmbunătățești calitățile de vorbire în public? Dacă vrei să simți ce înseamnă dezbaterea în plenul parlamentului Eurpean sau poate îți dorești o carieră politică? Dacă ai între 16 și 25 de ani,

atunci înscrie-te până în data de 13 mai la evenimentul nostru și vei avea ocazia să faci toate aceste lucruri! Link-ul către formularul de înscriere îl găsești aici → goo.gl/C8BL4P noi îți vom oferii toate detaliile, materialele și asistența necesară pentru a te pregăti cât mai bine pentru rolul tău de Deputat European!”, anunţă Alexandra Botoș, Vicepreședinte Executiv/Proiecte 2017.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, sub forma unei simulări a adunării plenului Parlamentului European într-o situație de criză și anume în situația declanșării unui conflict armat între o țară non-membră și o țară membră a Uniunii Europene.

Participanții, vor intra în rolul deputaților europeni și vor aduce argumente care să susțină capacitatea Uniunii Europene de a crea un mediu pașnic pentru cetățenii săi, dar și în relațiile cu celelalte state ale lumii, și de a menține în timp această stare ca pe una naturală, de fond. Evenimentul este deschis publicului larg și încurajăm participarea susținătorilor participanților înscriși la simularea plenului Parlamentului european!

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.