Sindicaliștii primesc diplomele de calificare

calin cocisAstazi, 8 aprilie 2013 la ora 15.30, la sediul U.J.S.L. MURES Filiala CNSLR Fratia, str. Cuza Voda, nr. 22, judetul Mures, 126 de salariati, membri de sindicat, vor primi certificatele de calificare si subventiile in cadrul proiectului “Cresterea competitivitatii si productivitatii organizatiilor prin calificarea resurselor umane”. Proiectul este derulat de catre firma SC CRIVAS CONSULT SRL in colaborare cu U.J.S.L. MURES Filiala CNSLR Fratia. Calificarile obtinute in urma cursului sunt in meseriile de: tehnician metrolog, tehnician prelucrari mecanice si gauritor filetator.

Absolventii cursurilor sunt angajati ai SC AZOMURES SA, SC MOBEX SA, SC ELCEN SA, SC HAPPYSERV SRL, Industrializarea Laptelui Mures SA, Universitatea de Medicina si Farmacie Tg. Mures. Pana la acest moment au mai absolvit, in cadrul aceluiasi proiect, 146 de salariati si mai sunt in derulare cursuri pentru 108 persoane in meseriile de tehnician metrolog, tehnician prelucrari mecanice, sculer matriter, lacatus mecanic, mecanic utilaje si instalatii industriale si gauritor filetator. Acesta este primul proiect care a avut drept destinatie recalificarea salariatilor in domeniul industriei.

Avand in vedere ca la nivel national suntem organizatia sindicala cu cele mai multe cursuri de formare organizate pentru membrii nostri, va asteptam sa participati la acest eveniment.

Sursa: CNSLR Frăția Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.