Situaţia traficului în această dimineaţă

zapada

A nins pe mai multe şosele ale judeţului Mureş iar şoferii se plâng deja de proasta curăţare a drumurilor.

A nins pe mai multe şosele ale judeţului Mureş iar şoferii se plâng deja de proasta curăţare a drumurilor.

Circulatia auto pe arterele principale din Târgu Mureş se desfasoara in conditii bune. Administratia domeniului public coordoneaza permanent activitatea de deszăpezire prin ofiterii de serviciu 24 de ore din 24 de ore pentru a veghea la siguranta conducatorilor care se afla in trafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (09:30), în judeţul Mureș, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DN15(E578) Târgu Mureş – Reghin – Topliţa. Din această cauză, vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri și pe alocuri, sub 50 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe DN13A Bălăuşeri – Praid.

Recomandăm conducătorilor să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să nu bruscheze comenzile şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic. Pe drumurile pe care există zăpadă, gheaţă sau polei, amintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

Foto: Arva Levente Virginia

auto

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.