S. Enache îl acuză pe Florea că a început campania

Copreşedinta Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, care şi-a anunţat intenţia de a candida independent la Primăria Târgu Mureş, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că va sesiza Biroul Electoral Municipal asupra faptului că Alianţa pentru Mureş a început deja campania electorală. Smaranda Enache a spus că în tot oraşul există deja postate afişe ale Alianţei pentru Mureş, în numele căreia probabil va candida actualul primar Dorin Florea, şi că astfel se încalcă Legea Electorală care prevede că perioada de campanie începe cu 30 de zile înainte de alegeri. ‘Vom cere să se ia măsurile care se impun’, a susţinut Smaranda Enache.

De cealaltă parte, viceprimarul din Târgu Mureş, Claudiu Maior, a susţinut că afişele cu Alianţa pentru Mureş vizează doar latura administrativă, dar că cei care se simt lezaţi pot sesiza organelor competente acest aspect. ‘Cred că acele afişe sunt de bun augur şi dacă e ceva ilegal rog pe toată lumea şi pe cei care se simt lezaţi şi cred cumva că s-a făcut vreo ilegalitate să se adreseze organelor şi, cu mult drag, dacă am greşit, vom suporta consecinţele. Dacă nu am greşit, atunci o rog pe acea mică informatoare să rămână la acel stadiu mic, mic, mic’, a declarat Maior.

Smaranda Enache s-a referit la panourile apărute în Târgu Mureş având mesajul ‘Schimbare prin propriile puteri! Veniţi cei buni şi responsabili să unim o forţă de rezistenţă care apără interesele comunităţii mureşene. Solidari în Alianţa pentru Mureş!’.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.