Sodertalje Kings – BC Mureş, scor 88-68, în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup la baschet masculin

Vicecampioana României la baschet masculin BC Mureş a fost învinsă marţi, în deplasare, de formaţia suedeză Sodertalje Kings, cu scorul 88-68 (45-30), în al treilea meci din grupa K, faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

Echipa noastră, fără trei jucători din cinciul de bază, a făcut faţă gazdelor din Sodertalje doar în prima jumătate a primului sfert.

Atunci elevii lui Szászgáspár Barnabás au condus cu 16-11, după care gazdele au reuşit un parţial de 11-0 în patru minute.

Sfertul doi a început cu un coş al lui Cioacătă, urmat de un al parţial de 9-0 al gazdelor. Timp de trei minute nu am găsit drumul spre coşul suedezilor. Avantajul gazdelor a crescut până la 18 puncte, dar graţie unei triple al lui Gajovic – cel mai bun tigru în această seară – echipa noastră a intrat în vestiar cu minus 15.

Nici partea a doua nu a adus schimbare majoră în desfăşurarea jocului, gazdele au condus în permanenţă cu 15-16 puncte, ca la finalul sfertului trei Massamba să ducă diferenţa la 21.

Ultimul act a fost adjudecat de tigrii cu un singur punct, astfel diferenţa s-a stabilizat la 20 de puncte.

Astfel BC Mureş suferă ceea de a treia înfângere în faza a doua a competiţiei, iar suedezii de la Södertalje obţin prima victorie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.