Sodertalje Kings – BC Mureş, scor 88-68, în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup la baschet masculin

Vicecampioana României la baschet masculin BC Mureş a fost învinsă marţi, în deplasare, de formaţia suedeză Sodertalje Kings, cu scorul 88-68 (45-30), în al treilea meci din grupa K, faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

Echipa noastră, fără trei jucători din cinciul de bază, a făcut faţă gazdelor din Sodertalje doar în prima jumătate a primului sfert.

Atunci elevii lui Szászgáspár Barnabás au condus cu 16-11, după care gazdele au reuşit un parţial de 11-0 în patru minute.

Sfertul doi a început cu un coş al lui Cioacătă, urmat de un al parţial de 9-0 al gazdelor. Timp de trei minute nu am găsit drumul spre coşul suedezilor. Avantajul gazdelor a crescut până la 18 puncte, dar graţie unei triple al lui Gajovic – cel mai bun tigru în această seară – echipa noastră a intrat în vestiar cu minus 15.

Nici partea a doua nu a adus schimbare majoră în desfăşurarea jocului, gazdele au condus în permanenţă cu 15-16 puncte, ca la finalul sfertului trei Massamba să ducă diferenţa la 21.

Ultimul act a fost adjudecat de tigrii cu un singur punct, astfel diferenţa s-a stabilizat la 20 de puncte.

Astfel BC Mureş suferă ceea de a treia înfângere în faza a doua a competiţiei, iar suedezii de la Södertalje obţin prima victorie.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.