SOLD OUT la Concertul interactiv pentru copii Johann Strauss Ensemble Vienna

S-au epuizat biletele la concertul interactiv pentru copii Johann Strauss Ensemble Vienna. Tiberiu Tătar este norocosul cumpărător al ultimului bilet, pentru care a beneficiat de 50% reducere.

Cea mai mare surpriză plăcută legată de organizarea concertului Johann Strauss Ensemble la Tîrgu-Mureş este interesul cadrelor didactice cu privire la eveniment.

Mare parte din corpul profesoral al Școlii Gimnaziale Alexandru Ceușianu de la Reghin va fi prezent la Concertul de Gală, dânşii au o tradiţie în a aduce copii la spectacole de muzică clasică.

Numai prin exemplu putem educa, numai prin exemplu bun – susţin pedagogii de la școala reghineană.

Nici Tîrgu-Mureşul nu duce lipsă de cadre didactice deschise la o altfel de educare. După ce s-a dus vestea ofertelor substanţiale anunţate pentru Concertul interactiv dedicat copiilor, trei învățătoare/profesoare de la Gimnaziile Dacia, Mihai Viteazu și Europa își aduc întreaga clasă de elevi la concert!

Suntem bucuroşi că intenţia noastră de a lansa în 2017 ideea concertului dedicat copiilor a fost primită cu atâta căldură! spun organizatorii care vă invită să vă înscrieţi pe lista de aşteptare printr-un SMS trimis la 0786-87.38.38 (nume și concertul pentru care optați), pentru a avea prioritate la:
1. renunțare la rezervări/eliberare de locuri pentru concertele 2o17
2: pentru a fi anunţaţi primii despre biletele concertului 2o18

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.