Solicitare adresată, de Sindicatul Mureșul din Apele Române, directorului ABA Mureş

În cursul zilei de ieri, 2 august, Sindicatul Mureșul din Apele Române (SMAR) a înregistrat la ABA Mureş, sub nr. 14718, o solicitare adresată Directorului ABA Mureş, domnul ing. Cristian Bratanovici. În solicitarea emisă, se cere comunicarea unei liste cu numele angajaților și sumele aferente ce se impun a fi restituite (reținute fără drept), sume calculate de către Serviciul RURPA şi Serviciul contabilitate din cadrul ABA Mureş.

Redăm în continuare solicitarea:

„Către conducerea ABA Mureş,

Domnului Director, ing. Bratanovici Cristian

Stimate domnule director,

Având în vedere discuţiile purtate la şedinţa de CD din data de 28.07.2017, şedinţă în care v-am adus la cunoştinţă faptul că există un număr mare de angajaţi ai instituţiei cărora trebuie să li se restituie bani reţinuţi fără drept, sume calculate de către Serviciul RURPA şi Serviciul contabilitate din cadrul ABA Mureş,

In condiţiile în care în această şedinţă de CD v-aţi dat acceptul pentru a clarifica în cel mai scurt timp aceste aspecte legate de restituirea acestor sume reţinute angajaţilor,

În baza principiilor echităţii şi legalităţii salarizării personalului angajat, în considerarea faptului că, în această perioadă aţi demarat procedura de retragere a unor sume de bani faţă de o parte a angajaţilor (sume apărute pe baza aceloraşi calcule) firesc ar fi, considerăm noi, ca şi ceilalţi salariaţi cărora trebuie să le restituiţi sume de bani să fie abordaţi cu acest prilej, în sensul restituirii acestor sume reţinute fără drept.

Faţă de acestea, vă solicităm să ne comunicaţi atât nouă ,cât şi salariaţilor in cauză, numele acestora şi sumele aferente ce se impun a fi restituite.

Cu stimă, preşedinte SMAR”.

Cristina Vancea, sursa Sindicatul Mureșul

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.