Solutia optima pentru incalzirea oricarei locuinte – centralele termice pe lemne

 

Anotimpul friguros deja a acaparat intreaga natura, iar racoarea a invaluit fara mila acele locuinte in care lipsa unui sistem de incalzire profesional se simte tot mai tare. Fiecare isi doreste un loc moale si placut in care sa alunece atunci cand aerul rece din atmosfera impiedica orice fel de activitate externa, dar mai ales petrecerea unui timp placut intr-o camera incalzita.

In cadrul site-ului stropuva-romania.ro se gasesc cele mai eficiente centrale termice care functioneaza pe baza de combustibil solid, ideale pentru a incalzi orice spatiu rezidential si pentru a crea atmosfera potrivita pe toata perioada anotimpului geros. Fiecare poate opta pentru sistemul pe care il considera mai potrivit, in functie de nevoile pe care le intampina.

Modele de centrale termice Stropuva si avantajele acestora

Centralele termice pe baza de combustibil solid Stropuva sunt renumite pentru calitatea superioara pe care o prezinta, precum si pentru rezistenta de care au dat dovada de fiecare data cand au fost intrebuintate. Acestea au fost concepute special pentru a fi intrebuintate in locuintele in care sunt instalate sisteme de incalzire prin calorifere, incalzire prin pardoseala, centrale cu incalzire pe apa, toate in scopuri casnice.

In functie de modelul ales, aceste centrale termice pe lemne pot sa functioneze atat prin tiraj fortat, cat si cu tiraj natural, dar si inchis sau deschis. Centralele de pe stropuva-romania.ro sunt ideale pentru a asigura necesarul de caldura al locuintelor si sunt recunoscute pentru faptul ca sunt cele mai practice sisteme de incalzire, randamentul pe care il ofera fiind de fiecare data pe masura asteptarilor.

Compania noastra prezinta centrala pentru uz casnic care functioneaza cu lemne sau alte tipuri de combustibil solid, centrala in deschiderea careia, cu o singura sarja de incarcatura, timpul de ardere se masoara chiar si in zile. Astfel, atunci cand se foloseste lemn, brichete de rumegus sau turba, acest timp este prelungit pana la 30 de ore. In cazul in care se utilizeaza carbune, perioada de ardere este extinsa pana la 3-4 zile, fara oprire.

Toate produsele Stropuva prezinta caracteristici exceptionale, aceastea contribuind extraordinar de mult la prelungirea timpului de ardere al boilerului. Printre acestea, caracteristicile care se fac cele mai remarcate sunt arderea fractionata, care functioneaza pe baza principiului de candela, si distributia de aer, localizata in partea superioara a cazanului.

In functie de suprafata constructiei, fiecare poate opta pentru tipul de centrala potrivit, dupa cum urmeaza:

– 20-80 m2Stropuva S7 – aceasta functioneaza pe baza de lemn sau deseuri de lemn si are un timp de ardere de pana la 30 de ore. In ceea ce priveste capacitatea cazanului, aceasta este de 7 kW.

– 70-100 m2Stropuva S10 – are o capacitate a cazanului de 10 kW si o durata de ardere de 30 de ore (lemn, deseuri de lemn).

– 100-250 m2Stropuva S20 – are aceleasi caracteristici ca si centralele anterioare, diferenta constand in faptul ca are o capacitate a cazanului de 20 kW.

-200-450 m2Stropuva S40 – de asemenea, prezinta aceleasi caracteristici ca in cazul centralelor mentionate anterior, insa cazanul are o capacitate de 40 kW.

– 50-100 m2 Stropuva S10 Universal – functioneaza pe baza de lemn, deseuri de lemn, carbune, brichete. Are capacitatea cazanului de 10 kW, iar timpul de ardere este de pana la 5 zile.

– 100-200 m2 Stropuva S20 Universal – functioneaza cu acelasi tip de combustibil ca si centrala de mai sus, are capacitatea cazanului de 20 kW, iar timpul de ardere ajunge pana la 3-5 zile.

– 200-400 m2 Stropuva S40 Universal – are o durata de ardere de aproximativ  5 zile, capacitatea cazanului de 40 kW si functioneaza cu lemne, carbune, brichere sau deseuri de lemne.

Toate centralele au o autonomie de pana la 24 de ore cu o singura alimentare cu lemne si o autonomie de pana la 5 zile cu o alimentare de carbune. Cei care beneficieaza de o centrala Stropuva reusesc sa realizeze economii insemnat de mari la caldura. Randamentul pe care il ofera aceasta ajunge pana la nivelul de 90%, iar in cazul in care centrala intampina vreo defectiune, aceasta dispune de o garantie de 5 ani.

De asemenea, tot in cadrul site-ului stropuva-romania.ro sunt promovate o gama de produse de cea mai inalta calitate, precum cazane pe baza de combustibil solid cu gazeificare, centrale pe lemne, centrale termice electrice, boilere, calorifere, pompe de recirculare, hidrofoare, materiale de instalatii, statii de dedurizare si altele.

Oricine doreste sa faca o investitie durabila si sa se bucure pentru o perioada cat mai indelungata de timp de beneficiile pe care le ofera o centrala termica pe lemne, poate accesa pagina stropuva-romania.ro pentru a descoperi mai multe informatii despre produsele de inalta calitate promovate la cele mai bune preturi,  in cadrul acestui site.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.