Somaţie pentru autovehiculele abandonate

Poliţia Locală a făcut publică lista cuprinzând autovehiculele fără stăpân staţionate de cel puţin un an pe domeniul public sau privat al municipalității, tabel care se afişează şi la sediul Primăriei Tîrgu Mureş.
Poliţia menţionează că au fost identificate pe domeniul public sau privat al municipiului Tîrgu Mureş, autovehiculele cu următoarele caracteristici:

1. VW PASSAT de culoare neagră, având numărul de înmatriculare MS 03 BWO , abandonat pe domeniul public, pe b-dul 1 Decembrie 1918 nr. 281( parcarea din spatele blocului) .
2. HYUNDAI de culoare albastră, având numărul de înmatriculare BH 056208 , abandonat pe domeniul public, pe b-dul 1 Decembrie 1918 nr. 281( parcarea din spatele blocului) .
3. VW GOLF de culoare albă, având numărul de înmatriculare MS 10 GDM , abandonat pe domeniul public, pe str. Kooș Ferenc nr. 1 (în parcarea intrări la piața de zi).
4. FORD de culoare albă, având numărul de înmatriculare MS 22 RED , abandonat pe domeniul public, în Aleea Carpați nr. 47 ( parcarea din spatele blocului) .
5. LANCIA de culoare gri, având numărul de înmatriculare GHJ-355 , abandonat pe domeniul public, pe b-dul 1848 nr. 52( parcarea din fața blocului) .
6. PEUGEOT de culoare albă, având numărul de înmatriculare NȚ 069628 , abandonat pe domeniul public, pe b-dul 1 Decembrie 1918 nr. 243 ( parcarea din fața blocului) .
7. FORD MONDEO de culoare gri, având numărul de înmatriculare BN 044259, abandonat pe domeniul public, pe str. Rămurele nr. 4 ( parcarea din lateralul blocului).
8. Dacia papuc de culoare albă, având numărul de înmatriculare MS 11 EVV, abandonat pe domeniul public, pe str. Livezeni nr.19 ( parcarea din fața blocului).

În situaţia în care vehiculul nu este revendicat de către deţinătorul legal şi ridicat de pe domeniul public sau privat al municipiului, după expirarea unui termen de 30 de zile de la data anunţului, prin dispoziţia primarului, autovehiculul va fi trecut în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, liber de orice sarcini, urmând a fi valorificat în condiţiile prevăzute de art. 8 din Legea nr. 421/2002.

În cazul în care nu se va da curs acestei somaţii, vehiculele vor fi ridicate de pe domeniul public, iar eventuala restituire se va face conform art. 15, alin. 2 din H.G. nr. 156/2003, după achitarea unei amenzi contravenţionale de 2.000 lei şi a taxelor aferente ridicării şi depozitării vehiculelor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.