Sovata a completat valorile tradiționale ale Ținutului Secuiesc, promovate la Romexpo

Ținutul Secuiesc este o destinație turistică populară în rândul bucureștenilor amatori de excursii. Ofertele asociațiilor de turism din județele Covasna, Harghita și Mureș, prezentate în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo, ce s-a desfășurat în perioada 16-19 februarie, au atras și mai mult vizitatorii în regiunea noastră.

Legat de eveniment, Orbán Dénes Albert, conducătorul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Sovata, a subliniat: ‘Este pentru prima oară când județul Mureș participă la ediția din luna februarie a Târgului de Turism al României, completând astfel standul Ținutului Secuiesc care a promovat regiunea printr-o imagine, programe și oferte care au atras atenția tuturor. Deși județul Mureș dispune de atracții turistice și orașul Sovata se bucură de mulți vizitatori, cu toate acestea, considerăm că este important utilizarea unei mărci și realizarea unei comunicări unitare’.

Ediția din acest an a Târgului de Turism Romexpo este o dovadă clară că, pe lângă pachetele turistice tentante oferite de țările străine, un procent mare din turiștii români aleg oportunitățile de odihnă și relaxare din România, inclusiv cele oferite de Ținutul Secuiesc.

Agerpres

Foto: parajdiszallas.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Pricepeti ma o data pentru totdeauna, NU EXISTA TINUTUL SECUIESC ! Exista Harghita, Covasna, Mures, care sunt judete ale Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.