Spărgători de locuinţe prinşi în flagrant cu 100.000 de lei

Poliţiştii mureşeni au surprins în flagrant delict 4 bărbaţi care aveau asupra lor instrumente pentru deschiderea fără forțare a încuietorii ușilor și 100.000 de lei, bani sustrași dintr-o locuință din Tîrgu Mureș.
La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii Compartimentului Furturi cu mod de operare, din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Mureş, cu sprijinul celor de ordine publică, de la rutieră şi acţiuni speciale, au prins în flagrant delict 4 bărbaţi din Tg. Mureş, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, imediat după ce au comis un furt din locuinţă.
Cei 4 aveau asupra lor o valiză în care erau aproximativ 100.000 de lei, sumă care ar fi sustrasă într-o locuinţă de pe strada Libertăţii din Tg. Mureş.
De asemenea, asupra acestora au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, fără forţare, a încuietorii locuinţelor.
Cei 4 bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş pentru continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.