Spectacol cu AG Weinberger la Sala Mare

Teatrul Naţional Târgu-Mureș prezintă un show excepțional semnat de formația AG Weinberger 4th, care va avea loc vineri 26 ianuarie 2018, de la ora 19:00, la Sala Mare.
AG Weinberger revine la formula de band, de data aceasta însă cu o nouă dimensiune componistică şi într-o manieră stilistică diferită, reunind în repertoriul său piese de jazz, blues, soul, blues-rock, piese mai rar auzite. Toate acestea adunate într-un concert de colecţie, adevarate bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.
Noua formulă de band recreează, în stil propriu, un univers muzical de înaltă ţinută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker. Selecţia din compozițiile proprii sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.
Considerat de către critici Mr. Blues al României, și de către legendarul B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Biletele pot fi achiziţionate la casieria teatrului de luni până vineri între orele 9:00 şi 15:00 (telefon 0365 806 865) sau de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii (telefon 0265 261 420, 0372 758 230) şi online pe: www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.