Spectacol de caritate pentru gemenii Gruia si Vladimir

Pentru gemenii, Gruia si Vladimir, ” Feti-Frumosi cu 9 vieti”, care de doi ani si jumatate dovedesc ca nasterea lor prematura a fost ca sa ii faca MICI EROI. Au patimit multe copiii: trei operatii cerebrale, paralizie cerebrala, doua operatii cardiace, o operatie oculara, epilepsie si un implant cohlear care sa aduca darul auzului inapoi. Au intr-adevar 9 vieti pentru ca din toate interventiile au venit inapoi in bratele mamei.

Ei si-au facut din plin dovada iubirii fata de aceasta viata: au luptat, lupta si vor sa le fie bine! Insa forta si incapatanarea lor de a rezista demn trebuie sprijinitae si de parinti: recuperari fizice si psihice permanente foarte costisitoare (kinetoterapie, logopedie, medicamentatie etc, etc)!

Spectacolul de caritate este organizat de Ansamblul profesionist Muresul pentru strangerea de fonduri in vederea asigurarii recupererilor medicale, operatiilor gemenilor certificati cu handicap grav, dar si pentru punerea bazelor unuicentru de recuperare psiho-motorie si preventie timpurie
pentru copii.

„Pentru Gruia si Vladimir va invit! Dar si pentru toti copiii cu dizabilitati psiho-motorii alaturi de care traim zi de zi! INTRAREA LIBERA (donatiile se pot fate in cadrul concertului)” adresează invitația Ancuta Vitan – mama gemenilor Gruia si Vladimir SI” Asociatia Micii eroi”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.